Vlasništvo bez briga

Upravljanje nekretinama

Ukoliko ste odsutni ili želite dati u najam Vaš posjed na kratki ili dugi rok, možemo za Vas preuzeti sveukupno upravljanje što uključuje iznajmlivanje, održavanje, nadzor, čuvanje ključeva, prikupljanje pošte, plaćanje komunalnih usluga kao i unutrašnju i vanjsku sigurnosnu kontrolu.


Najam i održavanje

Neka Vam se investicija isplati, iznajmljivanjem dok ne koristite svoj posjed. Hrvatska ima nevjerojatan rast u turizmu. Postoji veliki interes za najam villa i stanova. Vodit cemo cijeli proces u vaše ime te osigurati maksimalnu isplativost vašeg posjeda. Uz rezervaciju takoder osiguravamo kompletno održavanje..


Zaštita i nadzor

U suradnji s našim partnerima u mogućnosti smo za svoje klijente osigurati najsuvremenija tehnička sredstva zaštite i nadzora Vaših objekata. Sustavi protuprovale, kontrole pristupa, video nadzora i portafoni vrhunskih referenci uz osigurano održavanje i servisiranje sustava . Tjedna ili mjesečna kontrola objekta.


Održavanje okoliša i bazena

Održavanje zelenih površina i bazena izvode stručne osobe sa dugogodišnjim iskustvom u hortikulturi i hidroinženjeringu. Pranje bazena, dezinfekcija bazena, održavanje redovno i sezonsko, laboratorijska analiza i higijenska ispravnost vode. Održavanje travnatih površina, sadnja voćaka, ukrasnog bilja, vinove loze, obrezivanje voćaka i ukrasnog bilja, ishrana bilja, melioracija.


Čuvanje ključeva

1 Čuvanje ključeva Vašeg posjeda. Predaja i prijem ključeva po Vašem nalogu. Provjetravanje objekta da bi se spriječila pojava gljivica. Pražnjenje i kontrola vodovodnih cijevi da bi se spriječio neugodan miris. Uključivanje električnih uređaja (bojler, frižider, grijanje...). Kupovina namirnica i ostalih potrepština te njihova dostava.


Plaćanje računa i prikupljanje pošte

1 Prikupljanje pošte i prosljeđivanje na adresu vlasnika. Očitavanje mjerila struje i vode. Plaćanje računa. Administracijske usluge prema dogovoru. Reguliranje kontakata sa osiguranjem i vlastima. Prijevod pošte na željeni jezik.


Priprema obroka i catering

Izbor hrane je jedna od važnih stavki želite li da trenuci odmora budu prigodom za pamćenje. Individualan pristup u pripremi hrane i pića, koja savršeno odgova vašim željama i potrebama. Organizacija cateringa sa ponudom bogate palete domaćih i svjetskih kuhinja. Svojom ćemo ponudom odgovoriti i na probrane zahtjeve za posebnom prehranom - vegetarijanskom ili nekom drugom.

 

Povratak na vrh stranice »