Najam Vile Aurora u Primoštenu

 

Vila Aurora


 

Vila Aurora nalazi se u Primoštenu, jednom od najljepših turističkih središta u Dalmaciji, sa kristalno čistim morem i prekrasnim plažama. Smještena je na parceli površine 1024 m2, (brutto stambene povrsine 300m2). Građena je od ručno klesanog kamena, osmišljena tako da pruža sve udobnosti moderne urbane vile (bazen, jacuzzi) ali istovremeno zadržava čari stare građevine s ručno obrađenim kupama i ciglama, starim gredama koje zadržavaju stil lokalne arhitekture. Objekt je smješten tako da osobe koje borave u njemu imaju potpunu intimu a iz svake prostorije pruža se nesmetan pogled na more, bazen ili Primošten.

Bazen i pogled - Vila Aurora


 

 

Vila ima tri dvokrevetne sobe (u glavnoj sobi na gornjem katu sa najljepšim pogledom na more je jacuzzi), tri kupatila sa toaletom, prostranu kuhinju i dnevni boravak sa kaminom. Iz svake sobe se pruža pogled na more i bazen. Vila Aurora ima podno grijanje, klime, kamin, ljetnu kuhinju sa roštiljem, satelitsku tv sa više od 400 stranih programa.

Pogled na Primosten


 

 

Vanjski dio vile krasi natkrivena terasa uz bazen, te dvije vrtne kućice. Nije slučajno zašto smo za gradnju naše vile Aurore odabrali baš Primošten. Primošten je jedno od najpoznatijih turističkih središta Dalmacije te jedno od najslikovitijih malih mjesta na Jadranu, s mnoštvom karakterističnih uličica u staroj jezgri na brdovitu poluotočiću. Zbog svojih prirodnih ljepota, Primošten je poznat kao jedno od rijetkih mjesta s kristalno čistim morem kao i po jako lijepim plažama, stoga slovi kao idealno mjesto za opuštanje i odmor.

Primosten


 

 

Kao znak dobrodošlice goste dočekuje paket naših najpoznatijih dalmatinskih proizvoda, uključujući i boca vrhunskog vina Babić. Spremni smo maksimalano udovoljiti željama gostiju, kako bi Vam omogućili nezaboravno ljetovanje u Vili Aurora i u Primoštenu. Po želji gosta možemo omogućiti brod za izlet do Nacionalnog parka Kornati i Nacionalnog parka Krka. Izleti brodom nisu uračunati u cijenu najma vile.


U cijenu su uključeni:

 

  • boravišna taksa za 6 osoba, kao i sve takse i pristojbe
  • spremačica 1x tjedno ( 5 sati, čišćenje kuće, mijenjanje posteljine )
  • sapuni, šamponi, soli za kadu i tuš pjene
  • dnevna promjena ručnika
  • korištenje stroja za pranje rublja, a ako je potrebno usluge pranja, sušenja i peglanja
  • domar 1x tjedno ( 5 sati, čišćenje bazena i okućnice )
  • svi komunalni troškovi ( komunalije,voda,struja )
  • završno čišćenje

Cijena

 

Za sva pitanja u vezi cijena molimo Vas, da nas kontaktirate telefonom ili mail.

Hana Amulić 0955090791


Posebna ponuda

 

Vila se iznajmljuje i za posebne prigode poput vjenčanja, rođendana, momačkih i djevojačkih večeri, poslovnih sastanaka i sl.

Nudimo usluge cateringa i uređenja vile za sve prigode.

 

Galerija fotografija vile Aurora »