Naše kuće iz snova čekaju na Vas

Stil prilagođen Vašim potrebama

 

Vašim angažmanom, a ovisno o stadiju gradnje, vila može biti preoblikovana prema vašim posebnim zahtjevima, i tako odraziti vaš individualni stil. Iako je Peristil već specijaliziran za visoki standard, svjesni smo da ćete možda željeti utjecati na izgled i sadržaje, koji su vam od posebne važnosti. Rado ćemo razmotriti mogućnosti realizacije vaših individualnih zahtjeva.

slike


Šarm vrhunskog unutarnjeg uređenja

 

Peristil vile su rađene na način da odraze šarm starinskog posjeda, sa glinenim opekama koje odražavaju lokalnu arhitekturu. Keramičkim pločicama obloženi su podovi na ulazu, predsoblju i dnevnom prostoru, dok se za spavaće prostore koriste masivni drveni podovi. Kupaonice i sanitarije su oblikovane na način da pruže privlačan i suvremen, ali istodobno higijenski i praktičan prostor sa čistim linijama i neprimjetnim instalacijama

slike


Ručno rađena stolarija za poseban ugođaj

 

Naši specijalizirani majstori ručno izrađuju stolariju unutar kuće. Čvrsta ulazna vrata od ariša, starinski okovi vrata i prozora, ulazna vrtna vrata od kovanog željeza, unutrašnji kamin, klima uređaj, grijani bazen, vrt, i vanjski kamin sve doprinosi posebnom ugođaju i udobnosti.

slike


Oaza mira i ljepote za odmor i opuštanje

 

Prednji vrt oblikovan je na način da se naglasi postojeće okružje sa stablima mandarina i maslina, sačuvanim mediteranskim raslinjem. Sukladno sa pročeljem vile, vrši se sadnja raslinja. Pročelje vile arhitektonski ističe cjelokupni vizualni dojam. Vrt pored bazena ima također mnogo drveća i raslinja.

slike

 

Galerija izgrađenih vila »