Izgradnja i dizajn luksuznih kamenih vila

Ručno klesani dalmatinski kamen

 

Nakon što je odabrana parcela, te nabavljene lokacijske i građevinske dozvole, građevinari postavljaju temelje. Za vrijeme izvođenja navedenih radova uposle se lokalni kamenoklesari koji ručno klešu kamen na mjestu gradnje kako bi se uklopili u samom procesu gradnje.

slike


Oplemenjivanje prirodnog okoliša

 

Nastojeći što više očuvati postojeće okružje, teren naših vila biti će urađen i poboljšan na način da pruži izvanrednu pozadinu. Svako posađeno stablo mandarine ili masline bit će sačuvano ili eventualno premješteno u okviru posjeda kako bi se zadržao autentični dojam.

slike


Prirodni materijali gradnje i prekrasne lokacije

 

Vile su izgrađene od ručno klesanog kamena u autentičnom dalmatinskom stilu, u skladu sa pojedinom regijom. Zidovi su 0,5 m debljine što jamči odličnu toplinsku i zvučnu izolaciju i trajnost. Unutrašnja strana vanjskih zidova je od sloja rupičastog opečnog bloka koji služi kao termo izolator. Betonski pod na prizemlju i prvom katu (da bi se poboljšala zvučna izolacija), oblaže se tikovinom.

slike


Dizajn namjenjen čistom užitku

 

Posebnošću dizajna, ove vile se sjedinjuju sa svojom okolinom da bi se zadržala ljepota koja se uklapa u tradicionalne stilove ručno klesanog kamena u ruralnim i starogradskim područjima koja se obnavljaju. Svaka vila ima direktan pogled na more i uključuje grijani bazen kao i adekvatni prostor koje će osigurati udobnost i privatnost.

slike

 

 

Klik za nastavak priče »