Agencijske usluge

Posredovanje za kupce nekretnina

Ako želite svoj novac investirati u nešto trajno i vrijedno, u kuću, ili zemljište, na pravom ste mjestu. Naš tim će Vas provesti kroz galeriju kuća i zemljišta. Na Vama je samo da odaberete najprikladniju nekretninu za svoje osobne ili poslovne potrebe. Cijene usluga...


Posredovanje za prodavatelje

Ukoliko prodajete nekretninu za Vas pronalazimo kupce, pišemo kupoprodajne ugovore, vršimo prijenos vlasništva. U slučaju da niste izvršili upis vlasništva nekretnine koju prodajete, dajemo savjete što trebate poduzeti ili za Vas vršimo upis vlasništva u zemljišne knjige. Cijene usluga...


Prikupljanje i provjera dokumentacije

U slučaju da nije potrebno posredovanje vršimo prikupljanje i provjeru sljedeće dokumentacije: vlasnički list, katastarska skica, posjedovni list i uvjerenje o namjeni.

Cijena kompletne usluge je 250€.


Građevinski inženjering

Osiguravamo građevinskog inženjera da utvrdi ograničenja i lokaciju građevine. Provodimo konstrukcijske radove bilo koje vrste i izvođenje svih vrsta građevinskih, obrtničkih i instalacijskih radova, pripremu investicija, projektiranje, osiguranje stručnog nadzora pri gradnji objekata i tehničko savjetovanje.


Urbanističko planiranje

1 Prikupljamo ponude za izradu urbanističkog plana i to maximalno tri ponude.

Cijena usluge prikupljanja ponuda je 100 € i mora biti plaćena extra od strane klijenta.


Sudski prevoditelj i bankovna procjena

Osiguravamao sudskog prevoditelja za usluge prevođenja i ovjere svih službenih dokumenata, uvjerenja i dopisa za sve svjetske jezike. Uslugu plaća kupac. Za Vas također unajmljujemo ovlaštenog vještaka banke koji vrši procjenu tržišne vrijednosti nekretnine.

 

Povratak na vrh stranice »